Manifestacije

Objavio sandak pročitaj više

Pss Sremska Mitrovica Održan Dan polja

Jun
15

Dana 12.6.2020.god. na oglednoj parceli Fišer, Pss Sremska Mitrovica je okviru Dana polja održala pregled parcela pod strnim žitima. Prisustvovali  su predstavnici kompanija zastupljenih sorti, ali s obzirom na pandemijju Covid 19, broj posetilaca je znatno smanjen.

 

dipl.ing.Mirjana Tojagić Milovanović

Objavio mirjanatm pročitaj više

PSS Vrbas - Pozivnica za dan polja

Jun
04

PSS Vrbas organizuje dan polja strnih žita i zaštite bilja 12.06. na oglednom polju u Zmajevu. Pozivamo Vas da budete naši gosti.

Pozivnica je u prilogu.

Objavio katarinar pročitaj više

PSS Sombor - Održan Dan polja jesenjih kultura

Avg
31

U četvrtak 29.08.2019. godine PSS Sombor je održala tradicionalne Dane polja jesenjih kultura. 

Na oglednom polju PSS Sombor - lokalitet Bilić okupilo se oko 300 poljoprivrednih proizvodjača, predstavnika kompanija, instituta i drugih zvanica.

Skup su svojim pozdravnim govorima otvorili direktor PSS Sombor - Vladimir Sabadoš i načelnik odelenja za priznavanje sorti i hibrida Ministarstva poljoprivrede - Dragan Dedić. Ispred pokrajinskog Sekretarijata za poljoprivredu skupu se obratio Marko Rovčanin, a ispred Grada Sombora gospodin Mirko Strigić.

Objavio zoranb pročitaj više

PSS Sombor - Održan Dan polja šećerne repe

Avg
28

Dana 23.08.2019.godine održan je Dan polja šećerne repe na oglednom polju PSS Sombor, lokalitet Bilić. Ped oko 50 proizvođača šećerne repe predtavljeni su sortni ogledi i ogledi iz oblasti zaštite bilja - fungicidi i zaštita od cerkospore. Nakon obilaska ogleda nastavljeno je druženje i razgovor u restoranu.

Objavio zoranb pročitaj više

PSS Zrenjanin- Gospojinski Poljo-fest u Novom Bečeju

Avg
27

Gospojinski Poljo-fest u Novom Bečeju

 

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Zrenjanin-Održan Dan polja jesenjih kultura

Avg
26

PSS Zrenjanin je tradicionalno 22.08.2019. godine održala Dan polja jesenjih kultura na svom oglednom polju kod Zlatice.

Objavio rajacicz pročitaj više
Objavio milank pročitaj više

PSS Pančevo na Sajmu seoskog turizma Rudno 2019

Jul
31

PSS Pančevo je boravio u selu Rudno, planina Golija,na Sajmu seoskog  turizma, 25.07.2019.,uz učešće svih PSSS Srbije. 

Objavio bogdang pročitaj više

PSS Poljoprivredna stanica Novi Sad-Dani polja strnih žita i herbicidnih ogleda u kukuruzu i soji.

Jun
28

PSS Novi Sad tradicionalno je i ove tekuće 2019 godine je održala  Dane polja strnih žita i herbicidnih ogleda  u kukuruzu i soji. Manifestacija Dana polja održana je 7. Juna u Kaću . I ove godine naše ogledne parcele poseto je veliki broj poljoprivrednih proizvođača, kolega iz semenskih kuća, Predstavnici Pokrajinskog skreterijata g- đa Julkica Simić, eminentni stručnjaci i predstavnici hemijskih kuća. Rukovodilac ogleda strnih žita, Sanja Mehandžić, pozdravila je prisutne goste i dala kratak osvrt na agrotehničke mere i  tehnologiju proizvodnje ozimih strnih žita.

Objavio zorica pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Manifestacije