Predavanja

ODRŽANO PREDAVANJE U ĐURĐINU

Apr
13

U ČETVRTAK 5.4.2018. U 12h ODRŽANO JE PREDAVANJE IZ STOŠARSTVA U ŽUPNOM DOMU U ĐURĐINU.PREDAVANJU JE PRISUSTVOVALO

11 POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA.ZA VREME I NAKON PREDAVANJA POSTAVLJANA SU PITANJA I DISKUTOVALO SE I O TEMAMA SA PREDAVANJA I O

DRUGIM PROBLEMIMA KOJI MUČE POLJOPRIVREDNIKE.

PSS SUBOTICA

dipl.inž.Branislava Pantelić

Objavio branislavap pročitaj više

PSS Sombor održala predavanja u Laliću

Feb
09

U saradnji sa poljoprivrednom zadrugom ZZ Poljokoop Lalić, u lovačkom domu u Laliću, PSS Sombor održala je predavanja. Savetodavac Zoran Boca govorio je o tehnologiji proizvodnje soje, Jelena Perenčević o štetočinama u soji, a savetodavac Branislav Ogrizović prezentovao je mere IPARDA. Predvanjima je prisustvovalo 33 proizvođača.

Objavio branislavo pročitaj više

Радионица поводом IPARD програма

Dec
15

Дана 15.12.2017. , у ПСС Руми одржана је радионица на којој су присутни пољопривредници могли да се упознају са начинима на које могу да припреме своје ПГ за IPARD програм. Присутно је било 8 пољопривредника.

 

ПСС Рума

 

Угљеша Тркуља

Objavio ugljesat pročitaj više

Одржана трибина за пољопривреднике у Руми

Mart
31

У свечаној сали средње пољопривредне школе у Руми " Стеван Петровић Бриле", 30.03.2017. године, одржана је трибина за пољопривреднике. На трибини је говорио Младен Петковић, помоћник покрајинског секретара за пољопривреду, водопривреду и шумарство. Присутно је било око 110 пољопривредника. Представљени су актуелни конкурси, као и они који који су у плану да буду објављени.

 

Угљеша Тркуља

ПСС Рума

Objavio ugljesat pročitaj više

Održana radionica u Zitistu

Nov
10

Danas 10.11.2016. godine u Zitistu na P.G. Railic odrzana je radionica na kojoj je prisustvovalo 5 proiyvodjaca. Tema je bila berba kupusa i sta posle? Radionicu je odrzao savetodavac PSS Zrenjanin Dragan Markovic

Objavio draganm pročitaj više

PSS Institut Tamiš Pančevo: Održano predavanje u Omoljici

Feb
12

Dana 12.02.2016- godine u naseljenom mestu Omoljica održano je predavanje kome je prisustvovalo 23-oje farmera. Predavači i teme bili su sledeći:

Bogdan Garalejić - Prihrana pšenice

Maja Sudimac - Štetočine ratarskih useva

Nikola Stojsavljević - Odgajivački program u stočarstvu

Violeta Mickovski-Stefanović - Kontrola kvaliteta veštačkog đubriva i pesticida unetog u obradivo poljoprivredno zemljište

Dragan Romić - Uzgojne bolesti prasadi

Zorica Rosić - IPARD program

Objavio draganr pročitaj više

PSS Ruma: Permakultura i životinje

Jan
28

U permakulturi uvek razmišljamo o sistemima i na koji način povezati različite segmente u što više zaokruženu celinu koja maksimalno kopira način na koji funkcioniše priroda kako bi bili što efikasniji. Kada razmišljamo o životinjama možemo ih pokušati razvrstati na nekoliko načina: kućni ljubimci, domaće životinje koje iskorištavamo za (meso, jaja, mleko, vuna i drugo) ili pak divlje životinje koje lovimo. Zatim ih možemo podeliti po vrsti hrane koju konzumiraju: mesojedi (mačke, psi), svaštojedi (svinje), biljojedi (goveda, ovce, koze).

Objavio peram pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Predavanja