Radionice

PSS Ruma - Održana radionica "Ishrana biljaka i izbor sortimenta za setvu

Mart
20
 U ponedeljak, 19.03.2018. u PSS Ruma, održana je radionica " Ishrana biljaka i izbor sortimenta za setvu".
 
Cilj radionice je da se proizvođači upoznaju sa osnovnimprincipima đubrenja, značaju analize zemljišta i da se da preporuka za primenu azotnih đubriva za prolećnu setvu.
Proizvođači su upoznati i sa rezultatima ogleda iz 2017. godine i dobili su preporuku vezanu za izbor sortimenta za prolećnu setvu.
 
 
Goran Drobnjak
PSS Ruma
Objavio sandak pročitaj više

RADIONICA KELEBIJA - IMANJE DUŠNOKI

Mart
20

Dana 15.3.2018. godine održana je Radionica iz svinjarstva na imanju Dušnoki Čabe sa Kelebije.Na radionici je bilo reči o Odgoju i nezi prasadi .

Branislava Pantelić dipl.inž,PSS Subotica AD

Objavio branislavap pročitaj više

Održana radionica u Dolovu

Mart
20

Dana 19.03.2018. godine savetodavac Dragan Romić održao je radionicu u Dolovu na kojoj je posebna pažnja bila posvećena održavanju papaka kod ovaca. Radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača koji su aktivno učetvovali u teorijskom i praktičnom delu radionice. Radionica je trajala od 10h - 10h i 45min.

Objavio draganr pročitaj više

PSS Zrenjanin-Održana radionica u Zrenjaninu

Mart
16

Savetodavac Zorica Rajačić održala je 14.03.2018. godine radionicu za poljoprivredne proizvođače u PSS Zrenjanin u trajanju od 9 do 10:30 časova. Radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača, a tema se odnosila na primenu regulatora rasta u ozimim usevima.

Savetodavac

Zorica Rajačić

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Zrenjanin-Održana radionica u Zrenjaninu

Mart
16

Savetodavac Zorica Rajačić održala je 12,03,2018, godine radionicu za poljoprivredne proizvođače u PSS Zrenjanin u trajanu od 9 do 10:30. Radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača.

Tema radionice: Đubrenje ratarskih useva

Savetodavac: Zorica Rajačić

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Zrenjanin-Održana radionica u Novom Miloševu o ovčarstvu

Mart
16

Dana 14.03.2018.savetodavac Gordana Aćimac održala je radionicu o tehnologiji ovčarske proizvodnje.Akcenat je stavljen na preventivu ydravstvemne yaštite,pripremu ovaca za izlazak na pašnjak i pripust.Radionica je održana na PG Mirkov u Novom Miloševu i prisustvovalo je 6 proizvođača,a trajala je od 9.15-10.časova.

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Subotica: Radionica - Verušić

Mart
15

Dana 14.03.2018. savetodavci PSS Subotica - Neven Orčić i Nikola Ostrogonac, održali su radionicu u prostorijama Mesne Zajednice Verušić. Na radionici su predstavljene teme iz oblasti ratarstva i zaštite bilja. Radionici je prisustvovalo 9 proizvođača

Objavio nikolao pročitaj više

Održana radionica u Sakulama

Mart
14

Dana 14.03.2018-e godine u Sakulama, savetodavac Dragan Romić održao je radionicu pod radnim naslovom "Održavanje papaka kod ovaca". pre samog praktičnog dela održan je terorijski  deo, a radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača- Radionica je počela u 10h a završila u 10h i 45min.

Objavio draganr pročitaj više

Oprema u voćarstvu.

Mart
14

Dana 14.03.2018. održana je radionica u voćnjaku na ekonomiji srednje poljoprivredne škole Bačka Topola sa početkom u 10:00-11:30: oprema u voćarstvu,rezidba pneumatskim makazama.

 

PSS Bačka Topola

Savetodavac: dipl.ing. Milan Jeremić

Objavio predragi pročitaj više

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Zrenjaninu

Mart
14

U utorak 13.03.2018.g., u Zrenjaninu u terminu od10 do 13 časova održana je radionica iz oblasti voćarstva. Prisutnim proizvođačima praktično je prikazana rezidba i  formiranje uzgojnog oblika kod dunje. Radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača.

Maja Martinov master voćarstva

Objavio majam pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Radionice