Radionice

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Melencima

Jun
23

U četvrtak 22.06.2017.g., u Melencima održana je radionica iz voćarstva na temu primena agrotehničkih i pomotehničkih mera u zasadu maline.Proizviđačima su predstavljene neophodne agrotehničke i pomotehničke mere  koje bi trebalo uraditi u ovom periodu u zasadu maline. Posebno je istaknut značaj đubrenja na osnovu agrohemijske analize zemljišta, koje će se u ovom zasadu sprovoditi u vidu fertirigacije kroz sistem kap po kap.

Maja Martinov master voćarstva

Objavio majam pročitaj više

Ishrana krmača u laktaciji

Jun
23

U petak 23.6.2017. godine održana je radionica na poljoprivrednom gazdinstvu Jelice Salapure u Pavlišu sa početkom u 10.30 sati. Tema koja je obrađena na radionici nosi naziv "Ishrana krmača u laktaciji". Ukupno je prisustvovalo 4 poljoprivredna proizvođača. 

    

 

Objavio gorans pročitaj više

PSS Sombor- Održana radionica u Somboru

Jun
23

Dana,23.06.2017.god. održana je radionica na gazdinstvu poljoprivrednog proizvođača Zorana Jokovića u Somboru sa početkom u 9h. Radionici su prisustvovala četiri poljoprivredna proizvođača i trajala je 1h. Tema radionice je bila " Đubrenje i prihrana paprike".

Objavio smiljkam pročitaj više

PSS Institut Tamis, Održana radionica u Banatskom Novom Selu

Jun
23

Obilaskom parcela psenice sa cetiri poljoprivredna proizvodjaca, odrzana je radionica u Banatskom Novom Selu. Tema je bila osvrt na hemijske mere zastite psenice u proteklom periodu i problemi na koje se nailazilo u toku proizvodnje.

 

Savetodavac

Radmila Herakovic

Objavio radmilah pročitaj više

Odrzana radionica u Aleksandrovu

Jun
23

U Aleksandrovu je 22. 06.2017. odrzana radionica na PG Bugarski na kojij je savetodavac dragan Markovic PSS Zrenjanin prakticno pokazao tehnologiju ishrane paradajza u plasteniku.

Objavio draganm pročitaj više

Odrzana radionica o praznoj ambalazi pesticida

Jun
22

U Crepaji, 22.6.2017. odrzana je radionica o načinu   ispiranja ambalaže  pesticida, bezbednom zbrinjavanju, čuvanju i predavanju ambalaže nadležnim operaterima. U Crepaji će se prikupljanje pesticida obaviti 19.jula 2017. od 13 do 15h. Na danasnjoj radionici sa predstavnicima mesne zajednice i većih apoteka dogovoren je način sprovođenja i oglašavanja akcije.

Savetodavac

Maja Sudimac

Objavio majas pročitaj više

Tov svinja

Jun
22

U četvrtak 22.6.2017.godine na poljoprivrednom gazdinstvu Radojice Radovanovića u Velikom Središtu, sa početkom u 10.00 sati održana je radionica sa temom "Tov svinja". Radionici su prisustvovala četiri poljoprivredna proizvođača.

 

    

 

dipl.ing. Goran Šašić

Objavio gorans pročitaj više

PSS Vrbas Održana radionica u Srbobranu

Jun
22

Dana 22.06.2017 godine na poljoprivrednog gazdinstvu Ivić Gordane iz Srbobrana održana je radionica na temu Higijena muža krava u laktaciji.

PSS Vrbas

Aleksandar Repček

Objavio aleksandarr pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Radionica u Sremskoj Mitrovici

Jun
22

Dana 21.6.2017.godine savetodavac Jovan Bojić održao je radionicu na gazdinstvu Milana Plavšića. Tema radionice bila je "Međuredno kultiviranje okopavina".

Radionici su prisustvovala trojica proizvođača.

Objavio jovanb pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Održana radionica u Laćarku

Jun
22

Dana 20.06.2017. godine, sa početkom u 16.00 časova  u Laćarku je održana radionica sa temom: Plodnost svinjai njeno poboljšanje - metode selekcije. Radionica je održana na poljoprivrednom gazdinstvu, a proizvođačima su predstavljane metode za poboljšanje plodnosti svinja i značaj genetskih faktora na plodnost i dugovečnost priplodnih grla.

Objavio lalea pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Radionice