Radionice

Odezana radionica/Ciscenje i nega konja

Avg
01

30.07.2017. god održana je najavljena radionica u Novim Kozarcima.

Objavio gordanao pročitaj više

PSS Institut Tamis, Održana radionica u Idvoru

Jul
31

Dana 30.07.2017. godine, odrzana je radionica za poljoprivredne proizvodjace u Idvoru. Radionici je prisustvovalo pet proizvodjaca, a tema je bila "Bolesti i stetocine lubenice".

Objavio radmilah pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Održana radionica u Vojki

Jul
31

Dana 28.07.2017. godine, sa početkom u 11.00 časova  u Vojki je održana radionica sa temom: Plodnost svinjai njeno poboljšanje - način odgoja i organizacija posla. Radionica je održana na poljoprivrednom gazdinstvu, a proizvođačima su predstavljane metode za poboljšanje plodnosti svinja i značaj navedenih faktora na plodnost i dugovečnost priplodnih grla.

Objavio lalea pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Odražana radionica u Vašici

Jul
31

Dana 27.07.2017. godine, sa početkom u 13.00 časova  u Vašici je održana radionica sa temom: Plodnost svinjai njeno poboljšanje - uzrast uslovi držanja i ishrana. Radionica je održana na poljoprivrednom gazdinstvu, a proizvođačima su predstavljane metode za poboljšanje plodnosti svinja i značaj navedenih faktora na plodnost i dugovečnost priplodnih grla.

Objavio lalea pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Održana radionica u Bačincima

Jul
31

Dana 26.07.2017. godine, sa početkom u 08.00 časova  u Bačincima je održana radionica sa temom: Plodnost svinjai njeno poboljšanje - način odgoja i organizacija posla. Radionica je održana na poljoprivrednom gazdinstvu, a proizvođačima su predstavljane metode za poboljšanje plodnosti svinja i značaj navedenih faktora na plodnost i dugovečnost priplodnih grla.

Objavio lalea pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održana radionica u Zrenjaninu

Jul
28

U PSS Zrenjanin je u petak, 28.07.2017. godine, održana radionica pod nazivom "Agrotehnika uljane repice". Radionica je imala 8 učesnika i trajala je od 9-11 sati. Cilj radionice je bio da se proizvođači, koji nemaju veliko iskustvo u ovoj proizvodnji, upoznaju sa najvažnijim elementima agrotehnike uljane repice. Naglasak je stavljen na jesenji period i na najčešće greške koje se prave prilikom izbora preduseva, đubrenja, osnovne obrade i setve.

Objavio bjelici pročitaj više

PSS Institut Tamis, Održana radionica u Vojlovici

Jul
28

U MZ Vojlovica, 27.07.2017. godine odrzana je radionica na temu "Uticaj pesticida na pcele", sa pocetkom u 20h. Radionicu odrzala savetodavac Radmila Herakovic.

Objavio radmilah pročitaj više

PSS Vrbas - održana radionica u Crvenki

Jul
25

U Crvenki je 21.07. održana radionica na temu Zaštita šećerne repe od bolesti i štetočina, na imanju odabranog gazdinstva, sa početkom u 10 časova.

Radionicu održala savetodavac Katarina Radonić.

Objavio katarinar pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održana radionica

Jul
24

U petak 21.07.2017. god. savetodavac Ivana Vasilijić je održala  radionicu u Jarkovcu na temu " Uzorkovanje zemljišta za agrohemijsku analizu". 

Radionici je prisustvovalo šest poljoprivrednih prozvođača.

Objavio ivanav pročitaj više

PSS Vrbas

Jul
23

21.07.2017. godine odrzana je radionice u Ruskom Krsturu. Teme su bile: "Koriscenje sistema za navodnjavanje" i "Nega useva paprike". Prisutno je bilo cetiri poljoprivredna proizvodjaca.

 

Dipl.ing. Biljana Dobranic, dipl.ing. Milan Kosovac, PSS Vrbas 

Objavio milank pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Radionice