Predavanja

PSS Ruma - Održano predavanje u Rumi

Maj
03

U ponedeljak, 30.04.2018. od 18 do 20 časova u sali PSS Ruma, održano je predavanje za poljoprivredne proizvođače:

"Mere agrarne politike", Uglješa TRkulja

"Podsticaji za višegodišnje zasade", Lazar Klještanović

PSS Ruma

Objavio sandak pročitaj više

PSS Sombor - Održano predavanje u Somboru

Apr
30

20.04. sa početkom u 13h održano je predavanje za poljoprivredne proizvođače. Predavanje je održano u sali edukativnog centra PSS Sombor, a savetodavac Zvonko Džeba je govorio o vođenju matične evidencije i selekciji u svinjarstvu. Predavanju je prisustvovalo 22 poljoprivredna proizvođača koja su aktivno učestvovala u diskusiji.

Objavio zvonkodz pročitaj više

PREDAVANJE U OSTOJIĆEVU

Apr
05

Dana 04.04.2018. sa početkom od 19,00 časova U lovačkom domu u saradnji  sa Udruženjem poljoprivrednika Potiski ratar iz Ostojićeva i Udruženje odgajivača ovaca Čokanska cigaja savetodavci PSS Senta su održali predavanje na teme:

Program subvencija u stočarstvu u 2018. godini i aktuelni konkursi -Sabolč Vartuš

2. Program subvencija u ratarstvu i IPARD - Josip Češljar

Na predavanju je prisustvovalo 16. poljoprivrednih proizvođača, predavanje je završeno u 21,30 časova.

Objavio vsabolč pročitaj više

Održano predavanje ''Proizvodnja voćnih rakija''

Mart
30

12.03.2018. godine  održalo se predavanje u Jasenovu u sali lovačkog doma sa početkom u 10.15 sati i u lovačkom domu u Dupljaji od 13H, sa temom ''proizvodnja voćnih rakija''. Predavanje održao dipl. ing.

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

održana predavanja u Vračev Gaju i Kruščici

Mart
30

U okviru zimske škole edukacije, 09.03..2018.god. sa početkom u 17h u MZ Vračev Gaji i od 19h u MZ u Kruščici održana su edukativna predavanja iz oblasti stočarstva, ratarstva, zaštite bilja i agroekonomije, koja su održati savetodavci PSS"Vršac, sa temama:

- selekcija u ovčarstvu, subvencije u stočarstvu - dipl.ing.Zoran Rajković

- zaštita uljane repice - dipl.ing.Monika Božanić

- ishrana pšenice - dipl.ing. Milan Guteša

- ipard program , subvencije u poljoiprivredi - dipl.ing. Eugen Baba

Objavio zoranr pročitaj više

Odrzano predavanje u Kovinu

Mart
30

Savetodavac Divna Maric odrzala je predavanje dana 29.03.2018. godine za ucenike srednje poljoprivredne skole "Vasa Pelagic " u Kovinu. Tema na predavnju bila je Konvencionalna, Integralna i Organska poljoprivreda. Na predavnju je bilo prisutno 25 ucenika i profesora.

Objavio maricd pročitaj više

Održano predavanje ''Prezentacija rezultata Sv. Trifun u Poljoprivrednoj školi''

Mart
27

U četvrtak 15.03.2018. godine  održano je predavanje u Poljoprivrednoj školi sa početkom u 17.00 sati, sa temom ''Prezentacija rezultata takmičenja Sv Trifun 2018''. Na predavanju koje je  držao dipl. ing.

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

Predavanje u Miletičevu

Mart
27

U sredu 28.02.2018. godine  održano je predavanje u Miletićevu u sali mesne zajednice sa početkom, sa temom ''proizvodnja voćnih rakija''. Predavanje održao dipl. ing. Čejić Vladimir. Prisustvovalo je 12 proizvođača.

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

PSS Sombor - Predavanje u Edukativnom centru PSS Sombora

Mart
27

Dana 27.03.2018 sa početkom u 09.30 časova u prostorijama PSS Sombora u Somboru , održano je predavanje iz oblasti zaštite životne sredine. Savetodavci PSS Sombora, zajedno sa pretstavnicima JP Vojvodinašume su upoznali učenike srednje škole "Sveti Sava", smera Ekologija i zaštita životne sredina sa problemima očuvanja iste.Predavači, savetodavci su održali predavanje na teme;  Jelena Perenčević - " Pravilna upotreba pesticida", Zoran Stojšić "Sistem pravilnog zbrinjavanja ambalažnog otpada". Na predavanju je bilo prisutno 106 osoba.

Objavio stojsicz pročitaj više

Održano predavanje u Kupiniku

Mart
26

Savetodavci PSS "Agrozavod" doo iz Vršca održali su predavanje u Kupiniku dana 23.3.2018. godine sa početkom u 10.00 sati u prostotijama ZZ "Žitobalat". Teme koje su bile na predavanju i savetodavci koji su ih izvodili su: dipl.ing. Božidar Plećaš - tehnologija gajenja soje, dipl.ing. Dragan Stefanovski - zaštita soje, dipl.ing. Goran šašić - IPARD. Predavanju je prisustvovalo 11 poljoprivrednih proizvođača.

Objavio gorans pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Predavanja