Predavanja

PSS Bačka Topola - Održano predavanje u Bačkoj Topoli

Jul
28

23.07.2017. Savetodavci iz PSS Bačka Topola održali su predavanje u mesnoj zajednici"Dom Vašarište" u Bačkoj Topoli. Na predavanju je prisustvovalo 34 poljoprivrednih proizvođača. Teme su bile sledeće:

Vesna Bilić: Rezultati ogleda strnih žita i Stanje jarih useva

Marta Barčik: Trenutne aktivnosti zaštite bilja na njivama .

Objavio martab pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održano predavanje u Zrenjaninu

Jul
17

Savetodavac Ilija Bjelić održao je 15.07.2017. godine  predavanje za pčelare pod nazivom " Suncokret kao medonosna biljka". Predavanje je održano u Gradskoj kući Zrenjanin u vremenu od 10.00-10.40 sati. Predavanje je bilo sastavni deo pčelarsko-turističke manifestacije"Pčelarski dan suncokreta 2017." koju su organizovali Savez pčelarskih organizacija Vojvodine i Udruženje pčelara "Milivoje Bugarski" iz Zrenjanina. Program manifestacije je, osim predavanja, sadržao posetu Narodnom muzeju Zrenjanin i posetu pčelarskom gazdinstvu Balint iz Zrenjanina.

Objavio bjelici pročitaj više

PSS "Novi Sad" Održana predavanja u Gardinovcima

Jun
29

Dana 07.04.2017. u Gardinovcima u 19 h u prostorijama MZ održana je skupština Udruženja, a potom i predavanja za poljoprivredne proizvođače. Predavanja su održati savetodavci Pavlović Aleksandar (Ekološka poljoprivredna proizvodnja) i Novaković Zoran (tema: Održivi razvoj, ekološka poljoprivreda i ekoturizam u službi ruralnog razvoja).Predavanjima je prisustvovalo više od 30 članova udruženja i gostiju ,ali se nisu svi upisali.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Vrbas Održana radionica u Kucuri

Jun
28

Dana 26.06.2017 na PG Vasić Mića iz Kucure održana je radionica sa temom Higijena muže krava u laktaciji.

PSS Vrbas

Aleksandar Repček

Objavio aleksandarr pročitaj više

Održano predavanje ''Proizvodnja voćnih rakija''

Jun
24

Održano je predavanje 24.06.2017 u prostorijama Enološke stanice Vršac. Tema prdavanja: ''Proizvodnja voćnih rakija''. Predavanje držao savetodavac dipl.ing. Čejić Vladimir

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

Održano predavanje u Gudurici

Jun
05

  Dana 03.06 sa početkom u 11h u podrumu udruženja ''Vinsko selo'' u Gudurici održano je predavanje sa temom ''Pretakanje i čuvanje domaćih vina''. Predavanju je prisustvovalo 7 zainteresovanih.

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

PSS Sombor - Održano predavanje u Rastini

Maj
16

Dana 15.05.2017 sa početkom u 11.00 h održano je predavanje poljoprivrednim proizvođačima iz oblasti stočarstva. Teme su bile raznovrsne : potsticaji, subvencije , ishrana muznih krava i druge teme na zahtev proizvođača. Predavanje, diskusija je trajala do 13.40, uz prisustvo 14 proizvođača i Savetodavca Zorana Stojšića.

Objavio stojsicz pročitaj više

PSS Sombor - Održano predavanje u Somboru

Apr
12

09.04. sa početkom u 10 časova udruženje malinara Bačka Sombor i PSS Sombor održalo je predavanje za članove udruženja. U sali edukativnog centra predavanju je prisustvovalo 30 poljoprivrednih proizvođača. Savetodavac Smiljka Mojsović je prezentovala temu đubrenje i prihrana malina, kod je savetodavac Zvonko Džeba govorio o bezpovratnim sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za 2017. godinu.

Objavio zvonkodz pročitaj više

PSS "Novi Sad" Održana predavanja u Plavni

Mart
31

Dana 16.03.2017.godine u Plavni u OZZ ,,Nizine" sa početkom u 10:00 h održana su predavanja za poljoprivredne proizvođače. Predavanje su održali savetodavci PSS Novi Sad Pavlović Aleksandar i Novaković Zoran, a teme su bile

Rezultati makroogleda soje i kukuruza u 2016.godini – Aleksandar Pavlović

Subvencije u stočarstvu – Zoran Novaković

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana predavanja na Ribarcu u Novom Sadu

Mart
31

Predavanja su održana 14.03.2017. godine sa početkom u 10 sati u svečanoj Sali turističkog naselja Ribarac Novi Sadu. Na predavanjima je bio predstavljen najnoviji program proizvodnje silažnog kukuruza i silaže  firme AS Hibrida. Predavanja su održali i savetodavci Pavlović Aleksandar i Novaković Zoran,a tema je bila: Proizvodnja silažnog kukuruza i silaže.

Objavio zorann pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Predavanja