Seoski i agrobioturizam

Objavio zorica pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica: Javni konkurs

Jan
06

Gradska uprava za privredu i preduzetništvo raspisala je Javni konkurs za dodelu sredstava kao subvencije vlasnicima ugostiteljskih objekata vrste seosko turističko domaćinstvo i objekata domaće radinosti sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Objavio mirjanatm pročitaj više

PSS Vrbas: Eko Etno festival

Nov
01

Na Trgu Republike u Srbobranu, 30. i 31.10.2015. godine, održan prvi festival hrane, vina, ručnih radova, suvenira, meda. Festival je okupijo dvadeset pet izlagača iz Ruskog Krstura, Zmajeva, Crvenke, Malog Iđoša, Bečeja i Srbobrana, i svojim proizvodima privukao pažnju svih posetilaca.

Savetodavac,

dipl. ing. Vladimir Rankov

Objavio rankovv pročitaj više

PSS Vrbas: Otvoren park prirode ''Beljanska bara''

Okt
18

Na osnovu prirodnih vrednosti i značaja sa aspekta očuvanja genetskog i ekosistemskog diverziteta, geomorfoloških i hidroloških specifičnosti, Park prirode "Beljanska bara" ispunjava sve uslove i stavljen je pod zaštitu države.

Uz prisustvo predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, JVP "Vode Vojvodine", Regionalne razvojne agencije "Bačka"  kao i predstavnika lokalne samouprave Opštine Srbobran, 17.10.2015. godine zvanično je otvoren Park prirode "Beljanska bara".

Objavio rankovv pročitaj više

PSS Ruma: Kreiranje brenda Vojvodine kao tursitičkog regiona

Sep
25

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Forum ekoturizma/kreiranje brenda Vojvodine kao turističkog regiona, u organizaciji Nacionalne asocijacije za ekoturizam “Ekoturizam Srbija” i Turističke organizacije Vojvodine iz Novog Sada, koji će se održati 09. oktobra 2015. u Novom Sadu u Kongresnom centru Master.
 

Objavio sandak pročitaj više

PSS Ruma:Kreiranje brenda Vojvodine kao turističkog regiona

Sep
21

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na FORUM EKOTURIZMA / KREIRANJE BRENDA VOJVODINE KAO TURISTIČKOG REGIONA, u organizaciji Nacionalne asocijacije za ekoturizam “Ekoturizam Srbija” i Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada, koji će se održati 09. oktobra 2015. u Novom Sadu.

Objavio sandak pročitaj više

PSS Ruma: Održani rimski dani u Hrtkovcima

Sep
15

U subotu, 12.09.2015. održana je manifestacija "Rimski dani", koju je u Hrtkovcima organizovalo šesti put, istoimeno udruženje građana sa ciljem da se promoviše selo i arheološko nalazište Gomolava, na kojem su pronađeni ostaci od neolitskog perioda do danas.

Početak manifestacije je obeležen u 13 časova svečanim defileom učesnika duž ulice Vuka Karadžića do arheološkog parka Gomolava.

Objavio sandak pročitaj više

PSS Ruma: Rimski dani u Hrtkovcima

Sep
10
Poštovani saradnici, prijatelji i kolege,
 
Objavio sandak pročitaj više

PSS Novi Sad: Održan X Susret stočara i ljubitelja Krčedinske ade 29.08.2015. god.

Avg
30

U subotu 29.08.2015.godine održan je tradicionalni i jubilarni X susret stočara, stručnih službi i svih ljubitelja Krčedinske ade ostrva u rukavcu Dunava, u neposrednoj blizini Kovilja, Gardinovaca i Krčedina. Manifestacija je održana u organizaciji udruženja stočara "Eko farmer" Kovilj iz Kovilja i savetodavne službe PSS Novi Sad. Manifestacija je počela okupljanjem u Kovilju u 9 h, a potom su svi krenuli na Krčedinsku adu. Ove godine kao retko kada moglo se na adu doći putničkim vozilima, što je bilo omogućeno niskim vodostajem Dunava.

Objavio zorann pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Seoski i agrobioturizam