Udruženja

Održana XXII Regionalna izložba goveda i ovaca u Tomaševcu

Maj
04

У суботу, 28.04.2018.одржана је изложба говеда и оваца у Томашевцу. Изложбу је отворио помоћник градоначелника Зрењанина Душко Радишић, који је истакао значај традиционалних манифестација на селу, те је град Зрењанин ову изложбу и финансијски подржао. Истовремено је позвао пољопривреднике да предложе идеје градској влади за подстицаје у пољопривреди.

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Subotica:Predavanje za poljoprivrednike u Višnjevcu 02.03.2018.

Feb
28

Savetodavci PSS Subotica nastavljaju zimska predavanja za poljoprivrednike.

U petak, 02.marta 2018.godine će u Višnjevcu,u prostorijama M.Z. sa početkom u 11 časova biti održano predavanje sa aktuelnim temama iz oblasti stočarstva, ratarstva i agroekonomije.

 

 

 

 

 

Anica Marcikić

savetodavac

PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PSS KIKINDA: ODRŽANA PREDAVANJA ZA PČELARE

Okt
16

Savetodavci PSS Kikinda su u subotu 14.10.2017. godine sa početkom u 18h održali predavanja za pčelare u Bašaidu. Predavanja je organizovalo Udruženje pčelara ,,Bašaid,,, a predavanjima su prisustvovali i predstavnici udruženja pčelara iz okolnih mesta. Teme su bile:

1. Registracija pčelarskog gazdinstva - Mirjana Tomić

2. Standardizacija pčelinjih proizvoda prema pravilniku EU - Gordana Olajić

3. Uticaj pčela na ratarsku proizvodnju- Zoran Simić

Objavio mirjanat pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Futogu

Jul
01

Dana 23.06.2017. godine u 08:00 h održana je radionica u Futogu na gazdinstvu Marić Ljubomira. Radionicu je održao savetodavac za ratarstvo Pavlović Aleksandar. Tema radionice je bila Formiranja mašinskih prstenova. Radionici je prisustvovalo 4 farmera.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Bačkom Novom selu

Jul
01

Dana 22.06.2017. godine u 09:00 h održana je radionica u Suseku na gazdinstvu Janković Darka. Radionicu je održao savetodavac za ratarstvo Pavlović Aleksandar. Tema radionice je bila Formiranja mašinskih prstenova. Radionici je prisustvovalo 4 farmera.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Titelu

Jul
01

Dana 20.06.2017. godine u 09:00 h održana je radionica u Titelu na gazdinstvu u OZZ Šajkaška. Radionicu je održao savetodavac za ratarstvo Pavlović Aleksandar. Tema radionice je bila Formiranja mašinskih prstenova. Radionici je prisustvovalo 5 farmera.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Veterniku

Jul
01

Dana 16.06.2017. godine u 10:00 h održana je radionica u Veterniku na gazdinstvu Vuković Branislava. Radionicu je održao savetodavac za ratarstvo Pavlović Aleksandar. Tema radionice je bila Formiranja mašinskih prstenova. Radionici je prisustvovalo 4 farmera.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Suseku

Jul
01

Dana 15.06.2017. godine u 09:00 h održana je radionica u Suseku na gazdinstvu Ignjatović Vojina. Radionicu je održao savetodavac za ratarstvo Pavlović Aleksandar. Tema radionice je bila Formiranja mašinskih prstenova. Radionici je prisustvovalo 5 farmera.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Šajkašu

Jul
01

Dana 20.06.2017. godine u 13:00 h održana je radionica u Šajkašu na gazdinstvu Radić Petra. Radionicu je održao savetodavac za stočarstvo Novaković Zoran. Tema radionice je bila Udruživanje u zadruge, neophodna dokumenta i postupak pri osnivanju. Radionici je prisustvovalo 3 člana porodice Radić.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Novi Sad: Održana radionica u Kaću

Jun
30

Dana 20.06.2017. godine u 11:00 h održana je radionica u Kaću na gazdinstvu Ilić Slavka. Radionicu je održao savetodavac za stočarstvo Novaković Zoran. Tema radionice je bila Osnivanje zadruga . Radionici je prisustvovalo 3 stočara.

Objavio zorann pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Udruženja