Ribarstvo i alternativne životinje

Održano predavanje u Kisaču

Mart
02

Dana 06.02.2020. godine održano predavanje u Kisaču u prostorijama PZ "Profortun" Predavači su bili Sanja Mehandžić Stanišić, Tatomir Srđanov i Milan Delić.

Teme predavannja su : 

1.  Prehrana pšenice azotom

2. preporuka sortimenta kukuruza

3. Zakonska regulativa za proizvodnju konoplje

4. IPARD i nacionalne mere podsticaja

5. Bezbedna primena pesticida

Objavio miland pročitaj više
Objavio zoranb pročitaj više

Radionica u SENTI

Avg
14

Dana 14.08.2018. godinena salašu Konjičkog i fijakerskog kluba " Vilenjak " u Senti sa početkom od 8,00 časova savetodavac PSS Senta Sabolč Vartuš je održao radionicu na temu: Reprodukcija konja. Na radionici je prisustvovao sedam ljubitelja i odgajivača konja. 

Objavio vsabolč pročitaj više

PSS Subotica:Održano predavanje za poljoprivrednke na Kelebiji 07.03.2018.godine

Mart
08

Na Ergeli Kelebija je u četvrtak. 07 marta 2018 godine, održano predavanje u zajedničkoj organzaciji PSS Subotica i Ergele Kelebija. Predavanje su održali savetodavci PSS Subotica sa sledećim temama: Branislava Pantelić:Temperaturni stres kod životinja Ljljana Uzelac: Šta određuje procenat masti u mleku Nikola Ostrogonac : Suzbijanje korova u lucerki Neven Orčić:Prihrana ozimih strnina Anica Marcikić: Informisanje o IPARDU Predavanju koje je trajalo od 19 i 30h do 21 i 30h prisutvovalo je dvadesetak poljoprivrednika. Anica Marcikić savetodavac PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PSS SENTA: Predavanje u Senti

Jan
30

Dana 27.01.2018. godine u prostorijama konjičkog udruženja u Senti svaetodavci PSS Senta održali su predavanje sa sledećim temama:

1. Pravilnik o IPARD podsticajima - Ana Prijović

2, Standardi u stočarstvu za učešće u IPARD programu - Sabolč Vartuš

Predavanju je prisustvovalo 15 proizvođača 

Objavio anap pročitaj više

PSS Senta : Konjički susret u Senti

Sep
19

Dana 17.09.2017. sa početkom od 10 časova u okviru XI Konjičkog susreta savetodavac Sabolč Vartuš je održao predavanje na temu: Nega konja. Na predavanju je prisutvovao 15. slušalaca iz Sente i iz okolnih naselja.

Savetodavac Sabolč Vartuš dipl. ing.

Objavio vsabolč pročitaj više

PSS Senta - Održano predavanje u Senti

Sep
19

Dana 17.09.2019. u okviru XI Konjičkog susreta u Senti savetodavac Sabolč Vartuš održao predavanje na temu: Nega konja. Predavanje je održano u prostorijama konjičkog i fijakerskog kluba Vilenjak na konjičkom salašu. Na predavanju je prisustvavao 15 slušalaca iz Sente i iz okolnih naselja. 

savetodavac: Sabolč Vartuš dipl. ing.

Objavio vsabolč pročitaj više

Pravilnik o podsticajima za investicije u preradu i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i proizvoda ribarstva za nabavku opreme u sektoru mleka, mesa, voća, povrća i grožđa

Apr
05

Podsticaji koji su definisani ovim pravilnikom obuhvataju:

1) podsticaje programu podrške za investicije u preradu mleka, i to kroz investicije u opremu u objektima za preradu mleka i marketing u sektoru prerade mleka

2) podsticaje programu podrške za investicije u preradu mesa, i to kroz investicije u opremu u objektima za preradu mesa i marketing u sektoru prerade mesa

Objavio mirjanat pročitaj više

Predavanja u SENTI

Feb
23

Dana 23.02.2017. god. sa početkom u 10.00 časova održao sam predavanje u Udruženju poljoprivrednih proizvođača Senta, tema: "Podsticaji u stočarstvu" na predavanju je prisustvovao 21 poljoprirednih proizvođača.

savetodavac dipl. ing. Sabolč Vartuš

Objavio vsabolč pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Ribarstvo i alternativne životinje