Korovi

Objavio katarinar pročitaj više

PSS Subotica: Radionica - Zaštita Uljane repice

Jan
17

Dana 17.01.2018.g. savetodavac Nikola Ostrogonac održao je radionicu iz oblasti zaštite bilja na Gazdinstvu Harangozo M. - Ljutovo. Tema radionice je Zaštita uljane repice u proletnom delu vegetacije. Radionici je prisustvovalo 5 proizvođača.

Objavio nikolao pročitaj više
Objavio katarinar pročitaj više

Pss Sremska Mitrovica Održana radionica

Dec
26

Dana 26.12.2017 god. savetodavac Mirjana Tojagić Milovanović održala radionicu u Manđelosu, sa temom Zimsko prskanje voća. Radionici prisustvovalo šest proizvođača.

Objavio mirjanatm pročitaj više

PSS Zrenjanin - Održano predavanje u Zrenjaninu

Dec
25

Dana 22.12.2017. godine, u vremenu od 18-20h, u prostorijama pčelarskog udruženja "Milivoj Bugarski" u Zrenjaninu,  savetodavci PSS Zrenjanin su održali predavanje. Prisutno je bilo 24 slušaoca, a predavači i teme su:

    - Tatjana Mironović - " Postupak sa pčelama prilikom vanrednih tretmana pesticidima",

    - Ivana Vasilijić - "Uljana repica kao medonosna biljka" i

    - Predrag Marjanski - "Suncokret kao pčelinja paša"

 

                     Savetodavac Predrag marjanski

Objavio predragm pročitaj više

Pss Sremska Mitrovica Održana radionica u Ležimiru

Dec
21

Dana 20.12.2017. godine savetodavac Mirjana Tojagić Milovanović održala radionicu u Ležimiru , sa temom Pravilna upotreba pesticida. Radionici prisustvovalo pet proizvođača.

Objavio mirjanatm pročitaj više

PSS Sombor - Prezentacija rezultata ogleda u 2017

Dec
08

Dana 07.12.2017. godine PSS Sombor je organizovala tradicionalno savetovanje Rezultati makro i mikroogleda poljoprivrednih kultura izvedenih u 2017 godini.

U Edukativnom centru za poljprivredne proizvodjače okupilo se oko 150 poljoprivrednika, agronoma, predstavnika kompanija kojima je uručena štampana brošura sa rezultatima ogleda.

Objavio zoranb pročitaj više

Zaštita lucerke u zimskom periodu

Dec
08

Lucerka kao višegodišnja leguminoza spada u one ratarske kulture koje zahtevaju intenzivnu negu u toku čitavog perioda iskorišćavanja. Ta nega se sastoji iz obavezne zaštite od korova, redovna zaštita od insekata tokom vegetacije i redovno suzbijanje glodara. Samo čist i zdrav usev lucerke može obezbediti visoke prinose kvalitetne kabaste stočne hrane. Dužina eksploatacije lucerišta je 5 - 7 godina, a koliko će taj peroid zaista trajati zavisi od nege i zaštite useva.

Objavio nedeljkaj pročitaj više
Objavio katarinar pročitaj više

PSS Bačka Topola održano predavanje u Bačkoj Topoli

Okt
20

Savetodavci iz PSS Bačka Topola 15.10.2017. održalii su predavanje u Bačkoj Topoli na Vašarištu. 26 proizvođača je bilo prisutno.

Tema: Marta Barčik: Zaštita uljane repice u jesenjem periodu, Analiza kretanja bolesti na strninama od 2014-2017 

 

Objavio martab pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Korovi