Korovi

Objavio zoran0601 pročitaj više

Pss Sremska Mitrovica Održana radionica u Manđelosu

Okt
02

Savetodavci Pss Sremska Mitrovica Jovan Bojić i Mirjana Tojagić Milovanović su održali radionicu u Manđelosu. Prusutno je bilo pet poljoprivrednih proizvođača. Teme  radionice su Uzorkovanje zemljišta i značaj analiza, i Antirezistentna strategija.

 

 

dipl.ing. Mirjana Tojagić Milovanović

dipl. ing. Jovan Bojić

Objavio mirjanatm pročitaj više

PSS Sombor-Održana radionica u Staparu

Sep
28

Dana, 28.09.2020. sa početkom u 12.30h održana je radionica u Staparu na PG Đorđe Katanić. Radionicu su održale Mirjana Zorić sa temom "Rezistentnost korova na herbicide i antirezistentna strategija " i Smiljka Mojsović sa temom " Vođenje matične knjige evidencije".Radionici su prisustvovali 6 poljoprivrenih proizvođača.

Objavio smiljkam pročitaj više

PSS Sombor- Akcija prikupljanja ambalažnog otpada

Sep
21

Grad Sombor u saradnji sa PSS Sombor doo Sombor i SECP-om organizovao akciju prikupljanja ambalažnog otpada na području grada Sombora. Sakupljanje ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja organizovano je u periodu od 14-.09.-21.09.2020.god.

Objavio jelenap pročitaj više

PSS Zrenjanin : Radionica sa poljoprivrednim proizvodjacima u Zrenjaninu

Jul
03

Savetodavac PSS Zrenjanin Tatjana Mironović je dana 29.06.2020.. godine  od 09.00-09.30 h, održala Radionicu sa poljoprivrednim proizvođačima u Zrenjaninu ( kooperanti Carska bašta doo ) na 2 teme : 

Objavio tatjanam pročitaj više

PSS Zrenjanin : Radionica sa poljoprivrednim proizvodjacima u selu Torak

Jun
26

Savetodavac PSS Zrenjanin Tatjana Mironović je dana 26.06.2020.. godine  od 09.15-10.00 h, održala Radionicu sa poljoprivrednim proizvođačima u selu Torak ( PG PG Viorel Gereu ) na 2 teme : 

Objavio tatjanam pročitaj više

PSS Zrenjanin : Radionica sa poljoprivrednim proizvodjacima u Mužlji

Jun
26

Savetodavac PSS Zrenjanin Tatjana Mironović je dana 25.06.2020.. godine  od 09.00-09.30 h, održala Radionicu sa poljoprivrednim proizvođačima u selu Mužlja ( PG Oskar Sarvak ) na 2 teme : 

Objavio tatjanam pročitaj više

Šta su korovi?

Jun
22

Šta su korovi?

Sve biljke koje se nalaze na površini  na kojoj se gaji neka biljna kultura mimo naše namere se smatra korovom. Te biljke koje su korovi kradu prostor od gajenih (namenski zasađenih) biljaka, ne samo prostor, već i hraniva i vodu.

Objavio martab pročitaj više

PSS Subotica: Radionica

Jun
22

Dana 18.06.2020. godine sa početkom u 9.00 časova na gazdinstvu M. Miljački - Đurđin, savetodavci PSS Subotica - Damir Varga i Nikola Ostrogonac održali su radionicu iz oblasti ratarstva - Značaj analize zemljišta nakon žetve i zaštite bilja - Suzbijanje korova u kukuruzu.

Objavio nikolao pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Korovi