Bolesti

PSS Kikinda: Radionica u Novom Kneževcu

Avg
17

U četvrtak, 16. avgusta 2018. godine, sa početkom u 10 časova, u trajanju od sat vremena, u kancelariji PSS Kikinda u Novom Kneževcu, savetodavci Aleksandar Pap i Živanka Špirić održali su radionicu za pet poljoprivrednih proizvođača tokom koje su bile obrađene dve teme: "Kontrola plodnosti zemljišta u zasadu lešnika" i "Suzbijanje štetočina i prouzrokovača bolesti u zasadu lešnika". 

Objavio zivankas pročitaj više

PSS Bačka Topola - Održana radionica u Bačkoj Topoli

Avg
14

Savetodavci iz PSS Bačka Topola održali radionicu u Bačkoj Topoli na poljoprivrednom gazdinstvu sa početkom u 8 časova, radionici su prisustvovala 5 proizvođača.

Teme su bile: Predrag Ivančević. Problemi u pripremi i korišćenju silaže

Marta Barčik: Utvrđivanje momenta prskanja protiv Ostrinia nubilalis.

Objavio martab pročitaj više

PSS Sombor održana radionica iz zaštite bilja u Čonoplji

Avg
13

Radionica iz zaštite bilja pd nazivom zaštita koštičavih voćnih vrsta, održana je u Čonoplji, 10.08.2018. u terminu od 09-10 časova.

Objavio jelenap pročitaj više

PSS Sombor- odžana radionica iz zaštite bilja

Avg
13Dana 09.08.2018. u Čonoplji na gazdinstvu kod poljoprivrednog proizvođača , Momo Sekulić, održana radionica na temu zaštita šećern repe. Radonice je trajala od 09  do 10 časova.

Objavio jelenap pročitaj više

PSS Sombor- održana radionica iz zaštite bilja

Avg
08

Dana 08.07.2018.god. u Somboru na oglednom polju PSS Sombor, održana je radionica iz zaštite bilja. Tema je bila zaštita paprike od korova, bolesti i štetočina. Radionica je trajala od 09-10 čaova i prisustvovale su žene koje se bave proizvodnjom paprike.

Objavio jelenap pročitaj više

PSS Vrbas - održana radionica u Crvenki

Jul
27

Savetodavac Katarina Radonić održala je radionicu 25.07. u Crvenki na temu Zaštita vinove loze, u vinogradima proizvođača.

                                                    Katarina Radonić

Objavio katarinar pročitaj više

Održana radionica u Mramorku

Jul
27

Savetodavci Divna Marić i  Miodrag Joka održali su radionicu dana 26.07.2018.godine sa početkom u 12,00 časova u naseljenom mestu Mramorku kod poljoprivrednog proizvođača  Živanov Đorđa

Objavio miodragj pročitaj više

Održana radionica u Bačkoj Topoli

Jul
18

15.07.2018. u Bačkoj Topoli u Domu Vašarište je bila održana radionica za 7 poljoprivrednih proizvođača. Predavač:

Marta Barčik: Najčešće greške u zaštiti uljane repice u 2017/2018 godini.

Objavio martab pročitaj više

Одржана Радионица у Ковину

Jul
17

Саветодавац ПСС Вршац Дивна Марић, одржала је радионицу дана 16.07.2018.године са почетком у 9 часова ,у Ковину, на пољопривредном газдинству Панкалујић Сузане. Тема на радионици била је Економски значајне болести парадајза. Радионици је присуствовало 5 произвођача. 

Objavio maricd pročitaj više

PSS Zrenjanin : Radionica sa poljoprivrednim proizvodjacima u Zrenjaninu

Jun
29

Savetodavac PSS Zrenjanin d.o.o. Zrenjanin , Tatjana Mironović je dana 25.06.2018. od 11.00-11.30 održala radionicu sa poljoprivrednim proizvođačima u prostorijama Rasadnik Zrenjanin,  na temu : Upoznavanje sa simptomima pojave karantinskih štetnih organizama . Radionici je prisustvovalo 9 proizvođača. 

Objavio tatjanam pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Bolesti