Voćarstvo i vinogradarstvo

Oprema u voćarstvu.

Mart
14

Dana 14.03.2018. održana je radionica u voćnjaku na ekonomiji srednje poljoprivredne škole Bačka Topola sa početkom u 10:00-11:30: oprema u voćarstvu,rezidba pneumatskim makazama.

 

PSS Bačka Topola

Savetodavac: dipl.ing. Milan Jeremić

Objavio predragi pročitaj više

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Zrenjaninu

Mart
14

U utorak 13.03.2018.g., u Zrenjaninu u terminu od10 do 13 časova održana je radionica iz oblasti voćarstva. Prisutnim proizvođačima praktično je prikazana rezidba i  formiranje uzgojnog oblika kod dunje. Radionici je prisustvovalo pet poljoprivrednih proizvođača.

Maja Martinov master voćarstva

Objavio majam pročitaj više

Oprema u voćarstvu.

Mart
13

U sredu 14.03.2018. održaće se radionica na ekonomiji srednje poljoprivredne škole Bačka Topola u terminu od 10:00 do 11:30 iz oblasti voćarstva.

PSS Bačka Topola

Objavio predragi pročitaj više

PSS ZRENJANIN Održana radionica u Lukićevu

Mart
13

Dana 09.03.2018. održana je radionica u oglednom voćnjaku u Lukićevu na temu jesenja sadnja voćaka.

Objavio milinkos pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Održano predavanje u Ljubi

Mart
12

Dana 09.03.2018. godine sa početkom u 11 časova PSS Sremska Mitrovica je u Ljubi održala predavanje poljoprivrednim proizvođačima sa aktuelnim temama iz ratarstva, zaštite bilja i stočarstva sa sedećim temama:

Objavio zoran0601 pročitaj više

PSS Ruma Održano predavanje u Stejanovcima

Mart
09

U Stejanovcima   je 07.03.2018. od 19 do 21 čas, u  sali „Doma kulture“, održano predavanje za poljoprivredne proizvođače o aktuelnostima u poljoprivredi.

Savetodavci PSS Ruma su obradili teme iz oblasti zaštite bilja, voćarstva, ratarstva, stočarstva i agroekonomije.

Cilj  predavanja je da poljoprivredni proizvođači, primenom znanja koja su stekli racionalizuju, profesionalizuju svoju proizvodnju i dobiju kvalitetan i zdrav proizvod, koji je konkurentan i usklađen sa savremenim zahtevima tržišta.

Objavio sandak pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica - Predavanje u Gibarcu

Mart
09

Dana 7.03.2018.godine PSS Sremska Mitrovica održala je predavanje u mestu Gibarac sa temama iz ratarstva,voćarstva,stočarstva i zaštite bilja.Predavanje je trajalo od 18-21čas,a predavanju je prisustvovalo 19 proizvođača.Predstavljene su sledeće teme:

-Z.Martinović-Šta proizvoditi i kako

-S.Mišković-Integralna proizvodnja

-V.Marić-Tehnologija proizvodnje kukuruza

-J.Bojić-Tehnologija proizvodnje soje

-M.M.Tojagić-Zaštita pšenice

-Ž.Graovac-IPARD 2

-D.Suvić-Rezidba voća i vinove loze

 

 

Objavio jovanb pročitaj više

PSS Subotica:Održano predavanje za poljoprivrednke na Kelebiji 07.03.2018.godine

Mart
08

Na Ergeli Kelebija je u četvrtak. 07 marta 2018 godine, održano predavanje u zajedničkoj organzaciji PSS Subotica i Ergele Kelebija. Predavanje su održali savetodavci PSS Subotica sa sledećim temama: Branislava Pantelić:Temperaturni stres kod životinja Ljljana Uzelac: Šta određuje procenat masti u mleku Nikola Ostrogonac : Suzbijanje korova u lucerki Neven Orčić:Prihrana ozimih strnina Anica Marcikić: Informisanje o IPARDU Predavanju koje je trajalo od 19 i 30h do 21 i 30h prisutvovalo je dvadesetak poljoprivrednika. Anica Marcikić savetodavac PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PSS SENTA : PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA OSNOVNE PODSTICAJE

Mart
08

PSS SENTA : PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA OSNOVNE PODSTICAJE NA OSNOVU PRAVILNIKA O NAČINU OSTVARIVANjA PRAVA NA OSNOVNE PODSTICAJE U BILjNOJ PROIZVODNjI I OBRASCU ZAHTEVA ZA OSTVARIVANjE TIH PODSTICAJA U 2018 GODINI

 

Ovim pravilnikom bliže se propisuje način ostvarivanja prava na osnovne podsticaje, kao i obrazac zahteva za ostvarivanje tih podsticaja. Zahtev sadrži:

-           podatke o podnosiocu;

Objavio anap pročitaj više

PSS Zrenjanin- Održana radionica u Kleku

Mart
08

U sredu 07.03.2018.g., u Kleku,  na voćnjaku partnerskog gazdinstva, savetodavac Maja Martinov održala je radionicu iz voćarstva na temu rezidbe voćaka. Prisutnim proizvođačima praktično je pokazana rezidba i formiranje uzgojnog oblika kod kruške i kajsije.

Savetodavac,  Maja Martinov master voćarstva 

Objavio majam pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Voćarstvo i vinogradarstvo