Sajmovi

Objavio rajacicz pročitaj više

Održan Sajam zemljoradničkog zadrugarstva u Zrenjaninu

Mart
26

Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije održan je u Zrenjaninu od 22.03. do 24.03.2018.godine.

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Sombor - Održan 42. Međunarodni sajam peradarstva

Jan
29

U petak je u Gradskoj hali „Mostonga” otvoren 42. Međunarodni sajam peradarstva, koji organizuje Društvo odgajivača sitnih životinja „Sombor 1871”.

Objavio zvonkodz pročitaj više

održana tribina Proizvodnja tradicionalnih proizvoda na etno sajmu u Beogradu

Nov
28

u  Beogradu na Međunarodnom etno sajmu hrane i pića 25.11.2016.god. na štandu Privredne Komore "Južnog Banata" održana je tribina "proizvodnja tradicionalnih proizvoda od mleka " u domaćinstvu. Prisutnima je ukratko prezentovan značaj proizvodnje ovakvih proizvoda i održana je ujedno i degustacija tih proizvoda od mleka.

                                                                                                                                                                savetodavac dipl.ing.Zoran Rajković

u Vršcu 28.11.2016.god.

Objavio zoranr pročitaj više

Učešće Poljoprivrednih Stručnih Službi na 83.sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Maj
17

Na 83.poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na štandu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije poljoprivredni savetodavci iz PSS Kikinde, Pančeva, Subotice, Novog Pazara i Pirota, pružali su savete zainteresovanim posetiocima.

Najviše interesovanja je bilo za tumačenje Pravilnika o podsticajima za investicije u poljoprivredi za unapredjenje konkurentnosti i dostizanje standarda kvaliteta kroz podršku u primarnu proizvodnju bilnjih kultura raspisanog od strane Ministarstva poljoprivrede za kupovinu mašina i  mehanizacije.

Objavio anicam pročitaj više

PSS Zrenjanin:Mini sajam poljoprivrede opštine Žitište

Mart
08

U subotu 05. marta 2016. godine održan je deseti po redu mini sajam poljoprivrede pod pokroviteljstvom opštine Žitište. Manifestacija je održana u Srpskom Itebeju u Zemljoradničkoj zadruzi Mrkšićevi salaši. Manifestacija je okupila veliki broj izlagača hemijskih i semenskih kuća, a dve kompanije predstavile su svoj program mehanizacije. Učešće na sajmu uzela je i PSS Zrenjanin koja je svoj rad predstavila na svom štandu. Na štandu su dežurali savetodavci Maja Martinov i Zorica Rajačić, a ispred PIS-a Žarka Bošković.

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Sombor - Sajam peradarstva za kraj januara

Jan
28

Jubilarni, 40. Međunarodni sajam peradarstva biće održan od 29. do 31. januara u Gradskoj hali „Mostonga”.

Objavio zvonkodz pročitaj više

Enoloska stanica: Kako je bilo na 10. sajmu etno hrane i pića

Nov
30

Na beogradskom sajmu u hali 3 od 25.11. do 28.11.2015. održan je 10. Etno sajam hrane i pića. Na sajmu je učestvovalo preko 320 izlagača, 311 izlagača iz Srbije i ostalih nekoliko iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Italije, Republike Srpske, Rumunije i Ruske Federacije.

Objavio vladimir.cejic pročitaj više

PSS Vršac: Učešće udruženja na 10. etno sajmu hrane i pića u Beogradu

Nov
30

U periodu od 25. do 28.11.2015. godine u Beogradu je održan 10. Međunarodni etno sajam hrane i pića. Na sajmu su pod okriljem Reginalne privredne komore Južnog Banata - Pančevo učestvovali Poljoprivredna škola iz Vršca i udruženja poljoprivrednika "Šunka" i "Kriška" u čijem radu aktivno učestvuju i savetodavci iz PSS "Vršac". Na ovogodišnjem sajmu nagrađeno je PG Miloš Todorović iz Velikog Gaja u grupi proizvoda od mleka za koziji sir.

Objavio zoranr pročitaj više

PSS Institut Tamiš Pančevo: 10. Međunarodni etno sajam "Hrana i piće"

Nov
27

U Beogradu se održava 10. Međunarodni etno sajam "Hrana i piće" od 25.11. do 28.11.2015. godine. Na sajmu je izloženo preko 2000 različitih tradicionalnih prehrambenih proizvoda ručne izrade i prisutno je 400 izlagača. Pored proizvođača iz Srbije predstavljeni su proizvodi iz Indije, Grčke, Makedonije, Republike Srpske i Italije. Ovogodišnji moto je "Utemeljenje robne marke etno-proizvoda".

Objavio violetams pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Sajmovi