Ratarstvo

PSS Senta - radionica

Okt
10

Savetodavci PSS Senta održali su radionicu 09.10.2019. na poljoprivrednom gazdinstvu u Malim Pijacama, sa sledećima temama: Knjiga polja - Ana Prijović, Nega uljane repice - Jovana Marić. radionici je prisustvovalo 9 proizvođača.

Objavio anap pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održana radionica u PSS Zrenjanin

Okt
07

Savetodavac Ilija Bjelić je 04.10.2019. godine održao radionicu sa 7 poljoprivrednih proizvođača u prostorijama PSS Zrenjanin. Radionica je počela u 8 sati, a završila se u 9.30. Tema radionice je bila "Agrotehnika pšenice". Obrađena su sva pitanja vezana za agrotehniku u jesenjem delu godine koja se odnose na izbor preduseva, đubrenje, obradu, setvu i zaštitu. Poseban akcenat je stavljen na zaštitu od insekata koji prenose viroze u toku jeseni.

Objavio bjelici pročitaj više

PSS Sremska Mitrovica- Održana radionica u Manđelosu

Sep
25

Dana 23.09.2019. savetodavac Jovan Bojić održao je radionicu na gazdinstvu Jelić Stanoja.Tema radionice je Vođenje knjige polja.

Objavio jovanb pročitaj više

PSS Zrenjanin: Održana radionica u Lukićevu

Sep
25

U utorak 24.09.2019. godine od  9.45.h do 10.45h  u Lukićevu u prostorijama ZZ Veljko Lukić-Kurjak, savetodavac Ivana Vasilijić je održala radionicu na temu „ Setva stočnog graška". Radionici je prisustvovalo pet  polj.proizvođača.

Objavio ivanav pročitaj više

PSS Subotica:Održana radionica na gazdinstvu Grge Tikvicki na Bikovu

Sep
24

Savetodavci PSS Subotica su u sredu 19.09.2019. od 10 h do 12 h, održali radionicu za poljoprivredne proizvođače na Bikovu, selu nadomak Subotice.

Savetodavci PSS Subotica obradili su sledeće teme iz oblasti ratarstva i agroekonomije:

1. „ Knjiga polja “Neven Orčić
2. „Aktuelni podsticaji u 2019.godini “Anica Marcikić

Cilj radionice je da poljoprivredni proizvođači, primenom znanja koja su stekli, vode knjigu polja i i iskoriste mogućnosti za ostvarivanje podsticaja u poljoprivredi.

Anica Marcikić
savetodavac
PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PSS Institut Tamis Odrzana radionica

Sep
20

U Sefkerinu, 17.09.2019. , održana je radionica na poljoprivrednom gazidnstvu, za poljoprivredne proizvodjace o postignutim rezultatima u ogledima strnih zita. Proizvodjacima podeljen materijal o rezultatima ogleda.

Maja Sudimac

Objavio majas pročitaj više
Objavio rankovv pročitaj više

PSS Senta:Održana radionica u Adi

Sep
18

Dana 13.09.2019 godine savetodavci Jovana Marić i Ana Prijović su održale radionicu na oglednom gazdinstvu u Adi, na teme  Žetva suncokreta i kukuruza i Knjiga polja.

 

Savetodavac Jovana Maric

Objavio jovanam pročitaj više

PSS Sombor - Poseta pomoćnika ministra i tribina za poljoprivrednike

Sep
18

27.09.2019. godine pomoćnik ministra poljoprivreda zadužen za ruralni razvoj Aleksandar Bogićević sa svojim saradnicima Veljkom Đorđevićem i Branislavom Veljkovićem bio je u poseti  PSS Sombor. 

Objavio zoranb pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Ratarstvo