Mehanizacija, oprema i objekti

Poljski kultivatori

Mart
08

Malo više o kultivatorima možete pročitati OVDE.

Objavio branislavo pročitaj više

Oruđa sa pasivnim radnim organima - Drljače

Mart
08

Malo više o oruđima sa pasivnim radnim organima možete pročitati OVDE.

Objavio branislavo pročitaj više

PSS Senta - održana radionica u Tornjošu

Feb
28

Dana 27.02.2018.godine u vremenu od 11,00 h do 12,00 h u Tornjošu je održana radionica. Tema radionice: Kalibracija prskalice. Prisutno je bilo 8 poljoprivrednih proizvođača. Radionica je održana na zahtev poljoprivrednih proizvođača i u dogovoru sa udruženjem poljoprivrednika "Brazda" iz Tornjoša.

 

 

Savetodavac

Dževat Ademi

Objavio ademid pročitaj više
Objavio milank pročitaj više

Setva i sejalice

Feb
19

Nešto više o setvi i sejalicama možete pogledati OVDE.

Objavio branislavo pročitaj više

PSS Senta - održano predavanje u Gornjem Bregu

Feb
14

Dana 13.02.2018.godine u sali Zadružnog doma u Gornjem Bregu održao sam predavanje. Predavanje je organizovano u dogovoru sa ZZ Agrosun iz Sente. Predavanje je bilo u vremenu od 10,00 h do 10,45 h. Pored mene predavanje je održala i savetodavac Nataša Ademi. Na predavanju je bilo prisutno 15 poljoprivrednih proizvođača. Tema mog predavanja je bila: " Pravilna i bezbedna upotreba prskalice".Prisutni poljoprivrednici su pokazali veliko interesovanje za ovu temu.

 

Savetodavac

Dževat Ademi

Objavio ademid pročitaj više

PSS Senta - održano predavanje u Horgošu

Feb
13

Dana 12.02.2018.godine u Domu kulture u Horgošu održano je predavanje. Tema predavanja je bila " Podizanje savremenog voćnjaka". Predavanje je bilo u vremenu od 18,00 h do 18,45 h. Ova tema je održana na zahtev proizvođača (voćara) i udruženja Klub Horgoških proizvođača.Prisutno je bilo 14 proizvođača na predavanju. Prisutni proizvođači su bili aktivni u postavljanju pitanja i diskusiji.Takođe savetodavac Nataša Ademi je održala predavanje na temu: "Đubriva i đubrenje".

 

Savetodavac

Dževat Ademi

 

Objavio ademid pročitaj više

PSS Senta - održano predavanje u Crnoj Bari

Feb
07

Dana 06.02.2018.godine sa početkom u 19,00 h u sali MZ Crna Bara, savetodavci Dževat Ademi i Nataša Ademi održali su predavanja. Na predavanju je bilo prisutno 12 poljoprivrednih proizvođača. Tema moga predavanja bila je: "Izbor sejalica za preciznu setvu". Nakon održanog predavanja poljoprivredni proizvođači su postavljali pitanja i aktivno se uključili u diskusiji o sejalicama za okopavine.

 

Savetodavac

Dževat Ademi

 

 

Objavio ademid pročitaj više
Objavio mirjanat pročitaj više

PSS Senta - održano predavanje u Tornjošu

Feb
07

Dana 06.02.2018.godine u sali udruženja Brazda u Tornjošu održano je predavanje sa početkom u 10,00 h. Predavanja su održali savetodavci Dževat Ademi i Nataša Ademi. Predavanju je prisustvovalo 18 poljoprivrednih proizvođača. Na zahtev Udruženja i proizvođača tema mog predavanja je bila: "Podzemno navodnjavanje kap po kap - subirigacija". Nakon održanog predavanja, poljoprivrednici se aktivno uključili u postavljanju pitanja i diskusiji po pitanju navodnjavanja".

 

Savetodavac

Dževat Ademi

Objavio ademid pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Mehanizacija, oprema i objekti