Mehanizacija, oprema i objekti

PSS Senta - održano predavanje u Crnoj Bari

Jan
17

Dana 16.01.2018.godine održano je predavanje u sali MZ  Crna Bara, sa početkom u 19,00 h. Pored mene predavanje je održala i savetodavac Nataša Ademi.

Tema predavanja je bila: IPARD podsticaji za investiciju u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava - nabavka novih traktora, opreme, mašina i mehanizacije.

Na predavanju je bilo prisutno 11 poljoprivrednih proizvođača. Nakon završenog predavanja poljoprivredni proizvođači su postavljali pitanja i aktivno se uključili u diskusiju.

 

Savetodavac

Dževat Ademi

Objavio ademid pročitaj više

PSS Senta - održano predavanje u Horgošu

Jan
17

Dana 15.01.2018.godine u sali Doma kulture u Horgošu održano je predavanje. Tema je bila: IPARD podsticaji za investiciju u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava - nabavka novih traktora, opreme, mašina i mehanizacije. Pored mene predavanje je održala i savetotadac Nataša Ademi. Predavanja su trjala od 18,00 h do 20,00 h. Na predavanju je bilo prisutno 12 poljoprivrednih proizvođača. Nakon predavanja bilo je dosta pitanja od strane proizvođača i razvila se diskusija.

 

Savetodavac

Dževat Ademi

Objavio ademid pročitaj više

PSS Sombor - Prezentacija rezultata ogleda u 2017

Dec
08

Dana 07.12.2017. godine PSS Sombor je organizovala tradicionalno savetovanje Rezultati makro i mikroogleda poljoprivrednih kultura izvedenih u 2017 godini.

U Edukativnom centru za poljprivredne proizvodjače okupilo se oko 150 poljoprivrednika, agronoma, predstavnika kompanija kojima je uručena štampana brošura sa rezultatima ogleda.

Objavio zoranb pročitaj više

OSNOVNA OBRADA ZEMLJIŠTA - ORANJE

Dec
07

Osnovne pojmove o oranju i plugovima možete pročitati OVDE.

Objavio branislavo pročitaj više

Setva Strnina I deo

Okt
23

Nešto više o setvi strnina možete pročitati OVDE.

Objavio branislavo pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Mehanizacija, oprema i objekti