Agroekonomija

ОБУКЕ ЗА КОРИСНИКЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА-50 ЧАСОВА Sticky

Apr
05

ОБУКЕ ЗА КОРИСНИКЕ ИПАРД ПОДСТИЦАЈА

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ОБУКА

Сви корисници ИПАРД подстицаја за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава, у оквиру ИПАРД програма за Републику Србију, за период 2014-2020. година, уз захтев за одобравање пројеката прилагаће документацију којом потврђују поседовање искуства, односно знање у области пољопривреде.

Objavio zorica pročitaj više

PSS Senta - radionica

Okt
10

Savetodavci PSS Senta održali su radionicu 09.10.2019. na poljoprivrednom gazdinstvu u Malim Pijacama, sa sledećima temama: Knjiga polja - Ana Prijović, Nega uljane repice - Jovana Marić. radionici je prisustvovalo 9 proizvođača.

Objavio anap pročitaj više

Radionica u Bavaništu

Sep
27

 Dana 26.09.2019.godine održana je radionica sa poljoprivrednim proizvođačima u Bavaništu na PG. Radionicu je održala savetodavac Divna Mraić. Tema na održanoj radionici je bila skladištenje kukuruza.Radionici je prisustvovalo 5 poljoprivrednih proizvođača.

Objavio maricd pročitaj više

PSS SENTA: Kreditna podrška poljoprivrednicima - subvencionisani krediti Ministarstva poljoprivrede u saradnji sa komercijalnim bankama – ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA JE 1. NOVEMBAR 2019

Sep
25

PSS SENTA:   Kreditna podrška poljoprivrednicima -  subvencionisani krediti Ministarstva poljoprivrede u saradnji sa komercijalnim bankama – ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA JE  1. NOVEMBAR 2019.

         Kreditna podrška je vrsta podsticaja kojom se poljoprivrednim gazdinstvima omogućava olakšani pristup korišćenja kredita, i to za: nabavku životinja, hrane za životinje, premiju osiguranja životinja, nabavku nove opreme i mehanizacije, kao i za razvoj ratarstva, povrtarstva, voćarstva, vinogradarstva i cvećarstva.           

Objavio anap pročitaj više

PSS Senta - radionica

Sep
25
Objavio anap pročitaj više

PSS Subotica:Održana radionica na gazdinstvu Grge Tikvicki na Bikovu

Sep
24

Savetodavci PSS Subotica su u sredu 19.09.2019. od 10 h do 12 h, održali radionicu za poljoprivredne proizvođače na Bikovu, selu nadomak Subotice.

Savetodavci PSS Subotica obradili su sledeće teme iz oblasti ratarstva i agroekonomije:

1. „ Knjiga polja “Neven Orčić
2. „Aktuelni podsticaji u 2019.godini “Anica Marcikić

Cilj radionice je da poljoprivredni proizvođači, primenom znanja koja su stekli, vode knjigu polja i i iskoriste mogućnosti za ostvarivanje podsticaja u poljoprivredi.

Anica Marcikić
savetodavac
PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PSS Senta:Održana radionica u Adi

Sep
18

Dana 13.09.2019 godine savetodavci Jovana Marić i Ana Prijović su održale radionicu na oglednom gazdinstvu u Adi, na teme  Žetva suncokreta i kukuruza i Knjiga polja.

 

Savetodavac Jovana Maric

Objavio jovanam pročitaj više

PSS Senta - radionica

Sep
09

Dana 03.09.2019. savetodavac Ana Prijović održala je radionicu na RPG Duška Kenđura na temu ''Knjiga polja''. Radionici je prisustvovalo 6 proizvođača.

Objavio anap pročitaj više

Pss Sremska Mitrovica Održana radionica u Sremskoj Rači

Sep
06

Savetodavci Pss Sremska Mitrovica Dejan Suvić i Mirjana Tojagić Milovanović su 5.9.2019.god. održali radionicu u Sremskoj Rači na gazdinstvu Lužar Damira. Obrađene  su dve teme: Knjiga polja i Bezbedna primena pesticida. Radionici je prirustvovalo deset poljoprivrednih proizvođača.

 

dipl.ing.D.Suvić i M.Tojagić Milovanović

Objavio mirjanatm pročitaj više

Одржана Радионица у Баваништу

Avg
29

Дана 29.08.2019.године саветодавац Дивна Марић одржала је са пољопривредним произвођачима радионицу у насељеном месту Баваниште. Тема на радионици је била производња лековитог и зачинског биља. Радионици је присуствовало 5 пољопривредних произвођача.

Objavio maricd pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Agroekonomija