Agroekonomija

Radionica u Sanadu

Dec
15

Dana 15.12.2017. godine od 10.00 do 12.00 časova na poljoprivrednom gazdinstvu Đuričin održana je radionica sa temama: Ishrana teladi - Sabolč Vartuš i IPARD II program - Ana Prijović. Radionici je prisustvovalo 5 proizvođača.

Objavio anap pročitaj više

Радионица поводом IPARD програма

Dec
15

Дана 15.12.2017. , у ПСС Руми одржана је радионица на којој су присутни пољопривредници могли да се упознају са начинима на које могу да припреме своје ПГ за IPARD програм. Присутно је било 8 пољопривредника.

 

ПСС Рума

 

Угљеша Тркуља

Objavio ugljesat pročitaj više

PSS Senta:Održano predavanje u Utrinama

Dec
15

Dana 13.12.2017. godine, održano je predavanje u Utrinama, na teme IPARD - Jovana Marić i Ishrana tovnih goveda - Sabolč Vartuš. Predavanju je prisustvovalo 11 poljoprivrednih proizvođača.

Savetodavac Jovana Marić

Objavio jovanam pročitaj više

Radionica u Tornjošu

Dec
14

Dana 13.12.2017. godine od 10.00 do 11.00 časova savetodavci PSS Senta održali su radionicu na RPG Pušin Đorđe sa sledećim temama:

Ishrana teladi  - Sabolč Vartuš

Poljoprivrednici i PDV - Ana Prijović

Objavio anap pročitaj više

Predavanje u Senti

Dec
11

Dana 09.12.2017. u periodu od 10.00  do 11.00 časova savetodavci PSS Senta Sabolč Vartuš i Ana Prijović održali su predavanje u Udruženju poljoprivrednika sa temom ''Aktuelnosti pčelarske proizvodnje''. Prisutno je bilo 11 poljoprivrednih proizvođača.

Objavio anap pročitaj više

PSS Senta:Održano predavanje u Vrbici

Okt
27

Dana 24.10.2017. održano je predavanje u Vrbici, u prostorijama udruženja Vrbički prolećni beli luk, na teme:

Proizvodnja belog luka-Jovana Marić

Sistem sertifikacije proizvoda-Ana Prijović

Predavanju je prisustvovalo 11 poljoprivrednih proizvođača.

 

Savetodavac Jovana Marić

Objavio jovanam pročitaj više

PSS Subotica:Radionica u Čantaviru

Okt
24

Savetodavci PSS Subotica Neven Orčić i Anica Marcikić održali su radionicu u Čantaviru, naselju pored Subotice u petak 06.10.2017.godine sa početkom u 10 časova.

Radionica je organizovana u saradnji sa Udruženjem poljoprivrednika"Klub proizvođača Čantavir" iz Čantavira.

Teme na radionici su preporuke za setvu ozimih kultura i rokovi za podsticaje u poljoprivredi.

Anica Marcikić
PSS Subotica

Objavio anicam pročitaj više

PRAVILNIK O IPARD PODSTICAJIMA ZA INVESTICIJE U FIZIČKU IMOVINU POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA

Okt
24

Ovim pravilnikom bliže se propisuju lica koja ostvaruju pravo na IPARD podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, u okviru IPARD programa za Republiku Srbiju za period 2014-2020. godine, iznos IPARD podsticaja, kao i uslovi, način i postupak sprovođenja IPARD programa za IPARD podsticaje.

Objavio aleksandraj pročitaj više

PSS SENTA: PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA ZA SUBVENCIONISANE KREDITE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE U SARADNJI SA KOMERCIJALNIM BANKAMA

Okt
23

PSS SENTA:  SUBVENCIONISANI KREDITI MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE U SARADNJI SA KOMERCIJALNIM BANKAMA – PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE ZAHTEVA

 

Kreditna podrška je vrsta podsticaja kojom se poljoprivrednim gazdinstvima omogućava olakšani pristup korišćenju kredit. Krediti se mogu koristiti za sledeće namene:

1) razvoj stočarstva koji obuhvata nabavku životinja ( nabavka kvalitetnih priplodnih grla, grla za tov, rojeva pčela…);

Objavio anap pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Agroekonomija