Zrenjanin

XXII Regionalna izložba goveda i ovaca u Tomaševcu

Apr
20

U subotu 28.04.2018. se održava XXII Regionalna izložba goveda i ovaca u Tomaševcu. Pored izložbe priplodnih grla najavljeno je i održavanje ostalih sadržaja kao što je takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša,ocenjivanje sireva,izložba pulina,ručnih radova i kulturno umetničkih društava.

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Zrenjanin- Najava rsdionice u Zrenjaninu

Apr
18

U četvrtak 19.04.2018.g., u Zrenjaninu na poljoprivrednom gazdinstvu, sa početkom u 9 časova održaće se radionica iz voćarstva na temu: Tehnologija gajenja leske.

Savetodavac Maja Martinov

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin- Radionica u Česteregu

Apr
10

U sredu 11.04.2018.g., u Česteregu, savetodavac Maja Martinov održaće radionicu iz voćarstva, u terminu od 8 do 10 časova,  na temu sadnja jabuke u gustoj sadnji.

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin - Radionica u Kumanu

Mart
28

Savetodavac Gordana Aćimac održaće radionicu o smeštajnim uslovima za domaće životinje u Kumanu na PG Mučalov u petak 30.03.2018 sa početkom u 9.30 časova

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Zrenjanin-Radionica u Novom Bečeju

Mart
28

Savetodavac Gordana Aćimac održaće radionicu o ovčarstvu 29.03.2018 na PG Dujin u Novom Bečeju sa početkom u 9.30 časova

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Zrenjanin-Radionica u Melencima

Mart
28

Savetodavac Gordana Aćimac održaće radionicu u Melencima na PG Đurić o korišćenju ovnova u priplodu 28.03.2018. sa početkom u 9.30 časova

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Zrenjanin- Najava predavanja u Zrenjaninu

Mart
20

U sklopu " Sajma zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije " , koji će se održati 22.03.2018.g., generalnog pokrovitelja Vlade Republike Srbije kabineta za ruralni razvoj, savetodavac Maja Martinov održaće predavanje na temu Program donacije IPARD II projekta .

Objavio majam pročitaj više

PSS Zrenjanin-Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije

Mart
14

U perodu od 22,04,-24,04,2018, godine u Zrenjaninu u hali " Medison" održaće se Sajam zemljoradničkog zadrugarstva i mladih domaćina sela Srbije. U okviru sajma koji je pod Pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i Srpske akademije nauka i umetnosti održaće se mnogobroje tribine, stručna predavanja i promocije uz celodnevni kulturno umetnički program.

U prilogu se nalazi program sajma.

Objavio rajacicz pročitaj više

PSS Zrenjanin- Najava radionice u Novom Miloševu

Mart
14

Savetodavac  Gordana Aćimac  održaće radionicu u Novom Miloševu o tehnologiji ovčarske proizvodnje.radionica će biti na gazdinstvu Dušana Mirkova od 9-9.30 časova.

Objavio gordanaa pročitaj više

PSS Zrenjanin- Najava radionice u Zrenjaninu

Mart
12

Savetodavac Zorica Rajačić održaće radionicu za poljoprivredne proizvođače 14,03,2018, godine u prostorijama PSS u Zrenjaninu sa temom o primeni regulatora rasta u ozimim usevima.

Savetodavac

Zorica Rajačić

Objavio rajacicz pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Zrenjanin