Novi Sad

PSS "Novi Sad" Predavanja u Šajkašu

Feb
13

Dana 14.02.2018.godine PSS ,,Poljoprivredna stanica" Novi sad održaće predavanja u Šajkašu u restoranu ,,Zlatna kruna" sa početkom u 12:00 h. Predavanja će biti iz oblasti agrarne politike (agroekonomija), stočarstva, ratarstva i ruralnog razvoja. Predavači će biti: Delić Milan, Pap Janko, Pavlović Aleksandar i Novaković Zoran.

Objavio zorann pročitaj više

PSS Sombor- najava predavanja na XIX savetovanju povrtara

Feb
09

10.02.2018. Na XIX Savetovanju povrtara u Novom sadu, velika sala Master centra Novosadskog sajma, PSS Sombor održaće dva predavanja na sledeće teme:

1. Efekti nastiranja zemljišta i mere za prevazilaženje problema koji nastaju u uslovima ekstremno visokih temperatura- master ing.polj.Danijela Dorotić

2. Suzbijanje tripsa u crnom luku-dipl.ing.Jelena Perenčević

Objavio jelenap pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Žablju

Feb
01

Dana 02.02.2018.godine PSS Novi Sad održaće predavanja iz oblasti poljoprivredne proizvodnje i ruralnog razvoja u saradnji sa lokalnim udruženjem iz Žablja u sali Lpvačkog doma sa početkom u 19:00. Predavači će biti savetodavci PSS Novi Sad: Delić Milan (IPARD), Pavlović Aleksandar (ratarstvo), Novaković Zoran ( stočarstvo i ruralni razvoj). Pored toga biće prisutni i predavači iz drugih kuća koji se bave distribucijom i servisiranjem mehanizacije za poljoprivredu.

Objavio zorann pročitaj više

PSS NOVI SAD: Odložena predavanja u Kovilju

Feb
01

Predavanja koja su bila zakazana u Kovilju za dan 01.01.2018 godine odgađaju se do daljnjeg zbog sprečenosti organizatora , lokalnih udruženja.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Kovilju

Jan
29

Dana 01.01.2018.godine PSS Novi Sad održaće predavanja u Kovilju u prostojijama MZ Kovilj u 19 h. Predavači će biti savetodavci PSS Novi Sad Delić Milan, Pavlović Aleksandar, Novaković Zoran i firma RTI distributer i serviser traktora i mehanizacije za poljoprivredu.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Kaću

Jan
29

Dana 30.01.2018.godine PSS Novi Sad održaće predavanja u Kaću u prostojijama udruženja u 19 h. Predavači će biti savetodavci PSS Novi Sad Delić Milan, Pavlović Aleksandar, Novaković Zoran i firma RTI distributer i serviser traktora i mehanizacije za poljoprivredu.

Objavio zorann pročitaj više

PSS NOVI SAD: Predavanja u Ruskom Krstur

Jan
29

Dana 29.01.2018. godine PSS Novi Sad održaće predavanja u prostorijama MZ Ruskog Krstura u 12:00 h. Predavanja će održati savetodavci Delić Milan (IPARD) i Pap Janko (Stanje ozimih useva i prihrana).

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Loku

Jan
25

Dana 26.01.2017. godine Pojoprivredna stanica odra'e predavanja u Loku u Domu penzionera sa početkom u 10:00 h u saradnji sa lokanim udruženjem i MZ Lok. Predavači će biti Deić Milan, Pavović Aeksandar i Novaković Zoran.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Čurugu

Jan
23

Dana 24.01.2018. godine PSS Novi Sad u saradnji sa Udruženjem ,,Čuruški farmeri" održaće predavanje u Čurugu u Lovačkom domu u 19:30 minuta: Predavači će biti Delić Milan (IPARD), Pavlović Aleksandar (Analiza ogleda kukuruza i prihrana pšenice) i Novaković Zoran (Reprodukcija, selekcija i preventivne mere kod ovaca).

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Gardinovcima

Jan
18

U Gardinovcima 18.01.2018. godine u 18 h u prostorijama MZ Gardinovci biće održana predavanja za poljoprivredne proizvođače iz Gardinovaca. Predavanja će održati savetodavci Delić Milan, Srđanov Tatomir i Novaković Zoran. Predavanja će biti vezana za IPARD projekte, Rzralni razvoj i ratarstvo.

Objavio zorann pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Novi Sad