Novi Sad

PSS "Novi Sad" Predavanja u Gardinovcima

Jan
18

U Gardinovcima 18.01.2018. godine u 18 h u prostorijama MZ Gardinovci biće održana predavanja za poljoprivredne proizvođače iz Gardinovaca. Predavanja će održati savetodavci Delić Milan, Srđanov Tatomir i Novaković Zoran. Predavanja će biti vezana za IPARD projekte, Rzralni razvoj i ratarstvo.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Čurugu

Dec
27

Dana 27.12.2017.godine savetodavac Novaković Zoran održaće predavanja u Čurugu u saradnji sa Udruženjem Čuruški farmeri u Lovačkom domu sa početkom u 19:30 časova. Tema predavanja će biti: Primena LEADER pristupa za razvoj ruralnih zajednica.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Predavanja u Suseku

Dec
26

Dana 26.12.2017.godine savetodavac Novaković Zoran održaće predavanja u Suseku u 12 h sa temom sprovođenje selekcijskih savetodavnih aktivnosti u 2018. godini i plan rada. Predavanja će se održati u MZ Susek.

Objavio zorann pročitaj više

PSS NOVI SAD: Radionica u Selenči

Jul
27

Dana 27.07.2017. godine na gazdinstvu Fodor Jana u Selenči savetodavac Novaković Zoran koji je sa gazdinstvima osnovao zadrugu, održače radionicu na kojoj će biti napravljen nacrt programa zadruge i definisano učešće ove zadruge na konkursu koji je objavljen u maju od strane ministarstva Vlade RS. Radionica će početi u 18:00 h.

Objavio zorann pročitaj više

PSS NOVI SAD: Radionica u Futogu

Jun
23

Dana 23.06.2017.godine savetodavac Pavlović Aleksandar održaće radionicu u Futogu na gazdinstvu Marić Ljubomira u 08:00 h. Tema radionice Formiranje mašinskih prstenova.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Radionica u Mošorinu

Jun
22

Dana 22.06.2017. godine savetodavac Novaković Zoran održaće radionicu u Mošorinu na nekom od partnerskih gazdinstava. Tema radionice će biti Setva pstrnih kultura za ishranu stoke.

Objavio zorann pročitaj više

PSS "Novi Sad" Radionica u Bačkom Novom selu

Jun
22

Dana 22.06.2017. godine savetodavac Pavlović Aleksandar održaće radionicu u Bačkom Novom selu na gazdinstvu Janković Darka. Tema radionice će biti Formiranje mašinskih prstenova.

Objavio zorann pročitaj više

radionica Čurug

Jun
20

tema radionice :Podrške investicionim projektima za zemjoradničke zadruge

Objavio aleksandard pročitaj više

Radionica,medjuredna obrada u zasadu lešnika

Jun
20

Najava radionice u Begeču u 10 h. Tema -Različiti aspekti značaja medjuredne obrade u usevima- zasad lešnika

Objavio aleksandard pročitaj više

PSS "Novi Sad" Radionica u Šajkašu

Jun
20

Dana 20.06.2017. godine biće održana radionica u Šajkašu. Na partnerskom gazdinstvu. Tema radionice će biti udruživanje farmera u zadruge i neophodna dokumentacija koja je potrebna za registraciju zadruga.

Objavio zorann pročitaj više

Stranice

Subscribe to RSS - Novi Sad